TOR-verhuur

Uw partner voor tijdelijke opslagruimte tegen scherpe prijzen

OVER ONS

TOR-verhuur, Tijdelijke Opslag Ruimte, aan de Angelenweg 76 in Oss is het adres voor het huren van een opslagruimte in de regio. Bij het bedrijf is veel mogelijk.

Eigenaar Ad van Vught startte TOR-verhuur in 2012. De Berghemnaar merkte dat er vraag was naar tijdelijke opslagruimtes en bouwde de loods naast zijn huis om tot ruimte met meerdere bergplaatsen. 

Naast dagunits zijn er nachtunit met een code die de koerier heeft zodat hij het er veilig kan achterlaten. Leveranciers kunnen bij ons op afspraak goederen laten lossen zodat huurders ’s avonds de geleverde spullen in hun opslagunit kunnen zetten.

SCHERP GEPRIJSD

Bij ons betaal je per maand en niet per 4 weken. Dit scheelt op jaarbasis een aardige som. Ook zijn onze opslagunits erg scherp geprijsd

24/7 TOEGANG

Je hebt altijd toegang tot onze opslagruimtes. Hierdoor ben je niet afhankelijk van openingstijden.

BRANDPREVENTIE MAATREGELINGEN

Om de veiligheid van jouw materieel te verhogen hebben wij brandpreventieve maatregelingen voor onze opslagruimtes genomen.

MAANDELIJKS OPZEGBAAR

Bij ons zit je niet vast aan lange contracten. Je kan makkelijk opzeggen.

EXTRA GROTE DEUREN EN GANGEN

Wil je groot materieel stallen in je opslagunit? Hier hebben wij rekening mee gehouden door het plaatsen van extra grote deuren en gangpaden.

GRATIS AANHANGER

Ben je aan het verhuizen of moet je groot materieel vervoeren? Dan hebben wij een gratis aanhanger beschikbaar.

MEER INFORMATIE: 0412-403179